Zoeken in deze blog

woensdag 18 mei 2011

Autovide biedt online NAP-controle aan!

Autovide biedt al haar cliënten de mogelijkheid om bij online aangeboden occasions een Nationale Autopas-controle uit te voeren. Via deze zgn. NAP-Check kan binnen enkele seconden de kilometerstand op juistheid worden gecontroleerd en nog meer zekerheid worden verkregen over de auto welke word verkocht. Autovide heeft hiervoor een aansluitingsovereenkomst gesloten met RDC Nederland en Stichting Nationale Auto Pas.

Voor (particuliere) auto (ver-)kopers
Wanneer een (particuliere) autoverkoper via het hagelnieuwe autoverkoop systeem van Autovide een auto advertentie plaatst, kan er direct worden gekozen voor het uitvoeren van een NAP-Check. Wanneer de kilometerstand logisch verklaarbaar is zal er in de advertentie een NAP-logo worden getoond.

NAP-logo
Staat er in de advertentie geen NAP-logo kan een (particuliere) auto koper alsnog een NAP-check uitvoeren. Doordat alle auto gegevens bekend zijn, is binnen enkele seconden het resultaat voor de potentiële koper bekend.

Kosten gelijk
De kosten voor het uitvoeren van een NAP-Check bedragen voor particuliere auto (ver-)kopers € 2,95 en zijn daarmee gelijk aan het tarief via de Stichting Nationale Auto Pas. Afrekenen gaat net als alle overige diensten van Autovide via iDeal, dus uitermate veilig.

Autovide maakt het online kopen en verkopen van auto’s weer leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten